lördag 18 augusti 2012

Elefanter, surfisar och kanelbullar

Dagen började 0630 av liten pigg son. Underbart... Sonen förvandlades snabbt till grinig surfis under fm, när den initiala piggheten flagnat av och tröttheten intog den lilla kroppen. Vi har inte lyckats få sonen att sova middag senaste månaderna. Slutsatsen: den här lördagen kommer urarta. Helvete.

Sonens humör spred sig naturligtvis till oss och snart började även vi småbråka. Till slut kom Maken på att det är cirkus i stan. Sonen är nog för liten för en show, men har vi tur står det lite djur ute. Typ en sur get eller några malätna hästar? Så vi packade ned ungen, matsäck och drog iväg så fort det gick. Och genom ett trollslag förändrades hela dagen.

Sonen fick se elefanter, kameler, hästar, hundar, en sopbil, en helikopter och även elefantbajs. Svårt att veta vad som impade mest. Men nöjd var han. Sen blev det fika och strax därefter däckade han i vagnen! Åh vilken seger!!

Jag och Maken kunde fortsätta promenaden och diskutera hur vi ska bli bättre på nattningsrutiner. Får ta den separat i nästa inlägg tror jag. Det är inte rimligt att behöva natta sonen i över en och en halv timme. Varje dag. JAG BLIR GALEN.

Iallafall har vi nu även unnat oss varsinn kaffe på uteservering. Och fuskade lite, vi hade köpt bullar på vägen i ett kondis. Säger bara såhär, vi köpte inte nya på cafét...

Nu hem och förbereda kvällens kräftkalas för bara oss 3.

Ha en härlig dag!

//Gemma
Däckad.
Se´ru kameler. Pappa?
Det bästa var nog när kamelen fes... "Jag se fisen, pappa?"
Farbror elefant.

1 kommentar:

  1. Härliga bilder =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min Kex-tävling =)

    SvaraRadera