tisdag 18 september 2012

Hemkomsten, presenterna, utförsäljningen & irritationen

Maken återvände i söndags morse, glad att se oss och bärandes på presenter. Ordningen är nu återställd.... INTE.  Därför att jag hade ju ordning när han var iväg, och sen kommer han hem och efter 10 minuter är det överfullt med smutstvätt, stökigt och grejer överallt och ja. Ingen ordning alls. Sonens rutiner negligeras istället för att upprätthållas. Och istället för att börja ta itu med tvätten när tid finns ställer sig karlsloken och skrubbar diskhon. Skrubbar disk.....??? Eh...ursäkta mig. URSÄKTA MIG.  Tycker Maken kanske att jag inte hållit efter diskhons glans här under ensamstående veckan? Det kan bero på att jag hade lite annat att göra också. Exemplevis jobbat, sett till att alla sonens behov tillgodoses att han inte går till dagis i pyjamas eller med snor under näsan, att rena kläder finns tillgängliga och mats finns på bordet varje dag. och inga dammråttor tog över lägenheten. Men visst. Jag GLÖMDE skrubba diskhon. Jag kan säga såhär, vi en liten pratstund om vad som kan förväntas av en Make som inte varit hemma på en vecka. Vi kom överens om(jag talade om) vad som rimligtvis skulle prioriteras och sen blev vi sams igen .

Presentöppningen var rolig men resulterade i överstimulerat barn som vägrade sova middag sen. Sonen blev överlycklig över Thomas tåg startset med tågbana och tillhörande lok/vagnar samt Blixten och Bärgarn i någon special edition och ett litet flygplan som blinkade och lät(grannpojken fick ett likadant som tur var).

Jag blev överlycklig över vinterkläder till sonen, jacka, byxa och stövlar för nästan inga pengar alls samt söta tröjor och en sjörövar-pyjamas. Maken hade även fyndat underkläder till mig(det kan ju låta spännande, men han är så bra och vet vad jag använder så det blev inget i spets utan såna där bra T-shirt-BHar i svart, hudfärgat och trosor i boxer modell som sitter bra och är snygga) och massor med bodylotions, dofter och bubblor till badet. Och en luvtröja från A&F, marinblå och enkel som kommer följa med varenda helg vart jag än åker. Jag hade hoppats på lite choklad och annat gott från Tax-freen också. Men nej. På Tax-freen var det i princip bara lite sprit och ett par vykort som såldes. För de byggde om. Vad f-n.... Vad byggde om? Snuvad på konfekten, bokstavligt talat.

Han hade även hittat grejer till sigsjälv som jeans, Converse, tröjor m.m. Så det var en lyckad resa allt som allt. Jo och tydligen var konferensen bra också. Jag hade tänkt be honom köpa en Marc Jacobs väska, men kom sen på att snart får vi en sommarstuga att inreda så det kanske inte är läge att i år inhandla dyra väskor som kostar lika mycket som IKEA soffan vi planerar köpa till stugan. Det tycker jag var mycket moget av mig.

Vid närmre insepktion av min garderob och befintliga höstkläder kom jag fram till att jag ska börja sälja sådant som jag inte använder. En kompis sålde sin Odd Molly kofta på Tradera häromdagen och fick 1000:- för den! Suveränt. Ska verkligen inspireras och börja se över vad jag har för märkeskläder som jag inte använder av någon anledning och börja se om jag kan få något för det. Det första som läggs ut är en turkos Odd Molly. Håll tummarna för att jag få lika bra pris som kompisen. Har även ett par DKNY väskor som ska vidare till nya ägare... Men en sak i taget.

//Gemma
Den var faktiskt inte så god. Inget slår originalet. Jo förretsen en Marabou Dukat och/eller Schweizernöt slår Geishan any given day.
Det börjar arta sig på fin-hyllan i badrummet. Den där Maken han kan minsann välja bodylotion som ingen annan.
Sonen blev nästan gladare för nya tandborsten än nya tågbanan. Ungar, vem förstår hur de resonerar egentligen?
Ut på Tradera med dig... Helmysig, men fel färg på mig.
Det bästa är att kunna överlämna en kinkig och trött son till Maken och själv sjunka ned i ett bad med väldoftande bubblor och en trevlig bok(eller ja, eh en bok som handlar lite intima detaljer och eh.....samspel och lite S&M, men jag hoppar självklar över de bitarna, läser bara om själva dramat. Varför köpte Maken den?)

2 kommentarer:

 1. HAhahha känner igen mig!! Så har vi det varje dag min man kommer hem!!

  SNYGG Odd Molly!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, ja är det inte konstigt!

   Odd Mollyn är superfin, men färgen passar bättre på någon snygg blondin tror jag! :) Lägger ut den nu och hoppas på det bästa!

   Radera