måndag 24 september 2012

Starkt ogillande, bitterhet och nya shoppingsynder

Så nu är det måndag igen, hjälp mig att ta mig igenom någon.... Hur mycket jag än gillar mitt jobb så ogillar jag kraftigt måndagar. När jag ändå är inne på vad jag ogillar kan jag fortsätta listan med:

 • Att sonen börjat vakna runt 06-snåret sedan i fredags. Det är INTE okej. Sov längre unge!!! PÅ vardagar är väckningen kvarti sju och på helger kan man få sova till efter 08. Vad är problemet? Det är höst, det är halvdåligt väder, det är mörkare ute, det behgligt svalt i rummet. Give me a break....
 • Att jag var för seg med att regga mig på Lindex-Missoni online VIP-shopping. Nu kommer ju allt fint vara slut innan jag får komma in och förse mig av godbitarna och spendera mina surt förvärvade pengar. F-N.
 • Att jag tog mig tiden att lacka naglarna igår och det blev....fult. Orkade inte lacka om så nu får jag gå med fula naglar 1-2 dagar till.
 • Att ha mensvärk. som idag t.e.x.
 • Att det är överjävligt kallt i på kontoret, överväger kraftigt att inhandla torgvantar för att kunna fortsätta knappa på tangenterna utan att förfrysa.
 • Att komma av sig i träningen och direkt känna hur jeansen blir för tighta och skapar en muffinkänsla när magen m.m. pöser över kanten. F-N igen.
 • Att den här och kommande 2 veckor på jobbet är hetsiga och långa....

Det som piggar upp mig i allt detta är att jag sålt min turkosa Odd Molly för 870:- och inhandlat en ny som kom med posten i fredags. Det tyckte jag var oerhört miljövänligt. En in och en ut. Oerhört nöjd med migsjälv. Ska i helgen gå igenom lite DKNY väskor som förtjänar bättre hem än min byrålåda.

Har du en okej måndag eller är du ungefär på samma känslomässiga ställe som jag?

//Gemma
Så fint var paketet som jag fick i fredags, blev glad bara av det!
Oerhört nöjd och självgod med hela Tradera-affären och nya inköpet.
Lyser upp i höstmörkret, mer mysiga höstkvällar ser vi fram emot.

4 kommentarer:

 1. Hoppas resten av veckan blir bättre! Sryrkekram till dig.

  Kom ihåg att kan vill kika på väskorna först ;-)

  AW nästa torsdag?
  Kram V

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det ska vi fixa! återkommer om AWn, ska bara kolla med CM. Nästa vecka är inte som vanligt, massa utbildningar/konferenser och sånt!

   Radera
 2. Snart ställer vi tillbaka klockan så då får du sova ända till sju =)

  SvaraRadera