onsdag 6 juni 2012

Firande, icke-dieter och hinder

Förlåt, förlåt! Jag har inte glömt bort bloggen, tog bara ett litet uppehåll här med anledning av helt fullspäckade dagar. Ingen ursäkt jag vet och jag ska lära mig blogga från mobilen också..

Jag kör en bästa och sämsta för att uppdatera läget:

Bästa:

 • JAG gjorde det!!!! Fr.o.m. i måndags är jag nu certifierad OBM-konsult, finns bara 37 stycken i landet och jag är en av dem! Hurra!
 • Haft ett underbart firande med mina 4 kollegor igår som också klarat av detta konststycke.
 • Även Maken och sonen firade mig. Sonen skrek GATTIS! i hallen när jag kom hem och Maken hade fixat en present(vilket jag inte visste och var sur över fram till att jag fick den imorse...måste vara skit-kul att köpa presenter till mig. Not.)
 • Ledig idag utan regn och med nationaldags-firande på Djurgården och lyxig lunch på Eken när sonen sov i sin vagn. Mycket lägligt.
Presenten: "Holy Love" by Efva Attling

Lyxiga lunchen

På Djurgårdsfärjan, sonen var först väldigt exalterad att få åka båt. Sen ändrade han sig och blev livrädd...

Med mitt diplom

Nu firar vi!!! Skål!
Och sen till det sämsta:


 • En av mina kollegor vrickade foten under certifieringsdagen. Ovilliga personalen ville inte fatta läget. Att man alltid ska behöva bli PMS-arg för att få lite service! Dåligt.
 • Jaa, allt detta firande. Sätter sina spår. På mitt midjemått. F*n, jag som ska ha min fina Karen Millen klänning om bara några dagar på bröllopet. Hur ska det gå?
 • Mina fötter gillade inte alls att jag gått typ en mil idag i orange(a?) mocka ballerinas. Så imorgon när jag ska på AW med Maken kan jag inte ha högklackat. Och jag ser ut som en knubbsäl utan lite höjd. F*n igen.
 • Jag har umgåtts i en hel dag med Make och son på utflykt och är helt slut. Hur sjutton ska vi klara av 5 veckor ihop? Aaaah!!! Jag blir galen!!! Det är stökigt, rörigt, smutsigt, otvättat, matlagning sjutton gånger om dagen och ärligt talat: De går mig på nerverna. Bägge två. Visst just nu är de ju söta när de sitter och små-busar i soffan. Men för 2 timmar sen var jag redo att checka in på hotell...
 • Jag har såna enorma skuldkänslor för att jag inte varit ute och sprungit på 1 vecka. Allvarlig ångest. 
 • Är det nån som kommer ihåg att jag skrivit att jag skulle börja på CINCH-dieten efter Vårruset? HAHAHAHA. Om jag hade sagt sluta träna och börja dricka vin varannan dag-dieten hade det varit mer sanningsenligt. 
Alltså det jag måste göra är: lägga upp en handlingsplan för kost och löpning. Hitta någon form av acceptans av rörighet och smuts innan sommaren och hålla igång bloggen med uppdatering minst varannan dag. 

Hinder i min väg: det är så många AWs nu och Rosé-säsongen är ju här, det är svårt att kombinera med träning... Sociala tillställningar som Bröllop och födelsedagsfirande är också svårt att kombinera med dieter... Acceptansen vet jag inte ens var man hittar. Är det någon som kan hjälpa mig? Tips och goda råd, bring it on!!!!

//Gemma2 kommentarer:

 1. Då får man verkligen gratulera =) Får nog googla vad det är för ngt
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack!! Ja, jag skulle ju såklart skrivit ut vad sjutton det står för :)
   organisationsförändring genom beteendeanalys kan man säga i korthet: OBM-Organizational behavior managemant. Riktigt intressant är det och kan användas på vilken verksamhet somhelst som är i behov av förbättringar!

   Radera