måndag 11 juni 2012

Måndag, bortgjord och sur

Hemsk måndag. Alldeles fruktansvärd. Och än är den inte slut. Jag har någon halv-galen idé att om jag  känner mig nöjd med vad jag har på mig och nöjd med hår och smink, då är det inte mycket som kan gå fel. Min rustning. Men idag funkade inte den typen av magi mot måndagsexemplaret av mig själv. Började med att jag blev sen till den heldagskonferens som stod på schemat. Redan där blev det fel. Tydligen var det inte den vanliga formen av konferens där man tyst sitter i rader och lyssnar en hel dag. Där man kan kolla kalender, FB, mail, Instagram och nästan göra ett blogginlägg helt obemärkt. Inte för att JAG gör sånt. Men jag vet dem som gör...

Men nej. Redan från första stund var det bordsplacering och krav på interaktion med den påtvingade gruppen. Inte mindre än 4 gruppdiskussioner stod på schemat. Och jag gjorde bort mig redan vid första. Ni vet hur det kan bli, man öppnar munnen och allt som kommer ut blir fel eller tolkas fel. Idag tog jag på mig rollen självisk ego-bitch, bara sisådär. Jahapp. Hur räddar man upp den? Jag menade inte att gå in och ta just den rollen, hade hellre tagit den proffsiga/kunniga och oerhört trevliga. Men så blev det inte.

En kombination av att jag var rastlös, ville komma igång med diskussionen, blivit placerad med personer utan minsta aning om mitt område(vilket konferensen utgick ifrån) och gick in en yttepytte-liten smula för tidigt med förslag om rollfördelning(vem pratar för gruppen: jag. vem antecknar: inte jag.). Det sågs inte med blida ögon(konstigt) och när jag sedan vid diskussion nr 3 höll ett brandtal om att vi är där för våra klienter och ingen annan samt avslutade med ett påstående som jag inte hade belägg för(vilket genast visade sig) då stod jag inte högt i kurs.

Dessutom kom jag som sagt sent, gick tidigt(hämtning på dagis) och gick igång när nivån på diskussionen var så låg att jag nästan fick en stroke. Så... jag kunde nästan höra applåderna när jag lämnade lokalen. Man kan inte säga att jag solade mig i glansen idag.

Sen fortsatte dagen med hämtning på dagis av övertrött son och eftersom jag själv inte heller var på topp kan du säkert räkna ut hur kvällen gick. Fick dessutom ett sms från Maken vid 1730-tiden med meddelande om att han kommer sent. Great. Nattningen själv också. JAG ORKAR INTE... Och jag jag vet det finns de som har det värre, det finns den som har 5 barn och är ensamstående, det finns de som mår psykiskt dåligt på riktigt och det finns de som inte har mat för dagen. I know. Men idag är det måndag och jag har en skit-dag.

Det här är en NEDFÖR-dag om någon missat det.

Men snart är måndagen iallafall ÖVER.

Det enda jag längtar efter är://Gemma

4 kommentarer:

 1. Fina fina Gemma, det kan inte bli värre i morgon!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, nä blir det värre så går jag hem o spelar död! Tack för supporten. Kram till dig!!!

   Radera
 2. Styrkekram!
  /Veronica

  SvaraRadera