torsdag 14 juni 2012

Bilder på piraterna, en perfekt picknick-korg och ett oväntat avslut på dagen

Här kommer lite fler bilder från dagens fest på dagis. Allt gick väldigt bra förutom att sonen vägrade sjunga(helt väntat) och sen blev rätt speedad av allt gott i picknick-korgen och den allmänna feststämningen(också helt väntat).

Den "perfekta" korgen innehöll: melon, banan, bragokex, pannkaksrullar, mörk choklad, festis och kaffe. 

Det som knappast äts hemma slinker minsann ned ute...

Sonen visar att det är jordgubbe och äpple på bilden.

Notera de ursnygga hemmagjorda tatueringarna.

Vi kan ju iallafall lyssna när de andra sjunger....

Smart med stora hinkar med såpa för att roa de minsta med bubblor.

Alla som vågade fick en chokladbit av trollet. Mörk choklad. Det gick ned det med.

Sonen längst ut till vänster. Våga vägra allsång.Efter festen bara att gå hem och fixa middag, busa med sonen och förbereda för nattning. Då vill sonen hoppa från sin lilla IKEA-pall, och landa i en kuddhög. Det gick bra fram till att han ville testa att hoppa och landa rakt på golvet. Tjut av smärta visade att något var fel, när det sen inte gick över och han inte kunde stödja på foten. Ja, då var det bara att bege sig till akuten.

Jag är inte särskilt bra i stressade situationer, men det var bara att bita ihop och försöka. Sonen var väldigt rädd för röntgen och det visade sig att det krävdes 3 vuxna för att hålla ned den skrikande 2,5 åringen. Kändes inte helt bra, men vad gör man? Det var ju åtminstone ett tecken på att inget var brutet för han spjärnade emot med ALLA krafter. Så till slut fick vi veta att det förmodligen är en stukning, ge Ipren och blir det inte bättre på ett par dagar får man återkomma. Sonen däckade i vagnen och jag fick ett bryt på Maken i väntrummet. Perfekt torsdagkväll.

Imorgon ska jag och sonen ha en lugn dag och jag ska uppfinna metoder att hålla en 2,5 åring stilla.

Någon som har nåt tips?

//Gemma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar