måndag 18 juni 2012

Sliten, godis och snällt napptroll

Jag är ju inte riktigt på topp får jag erkänna. Är uppenbarligen helt orutinerad på festande och känner sviterna efter lördagsnatten fortfarande. En annan grej också, ju snyggare man kände sig på festen desto hårdare blir bakslaget dagen efter. Vem är vraket i spegeln? Var tog snyggingen i rosa fordral vägen?

Suck...Tur att jag kan trösta mig med bilderna i efterhand. Jag har också kommit av mig helt med träningen. Ingen box på flera veckor och löpningen var det över en vecka sen. Illa illa... När man är lite bakis slinker ju gärna ett och annat onyttigt ner dessutom, vilket jag betalar för idag med en enbart en grekisk sallad till middag. Kvällen kommer inte bli mycket mer spännade än såhär:

Vatten med citron. Mums...

Den här veckan är fylld med utmaningar när det gäller dieten: en bio imorgon, 2 AWs och sen midsommar. Vad ska man säga? Hello knubbsälen? Måste fokusera här och ta mig igenom veckan med måtta. Varför är allt gott så onyttigt? Och säg inte att frukt är också godis.. Det är det INTE.
Riktigt godis...snyft!


Sonen var väldigt snäll idag och har myst i soffan och i badet och uppfört sig vid bordet. Känner nästan inte igen honom. Hm kanske ska lämna bort honom för uppfostran fler gånger...

 Har du haft en schysst måndag? Snart är det en hel vecka till nästa. Hurra!

//Gemma

4 kommentarer:

 1. Jag som hade tänkt föreslå en aw på torsdag, men då är du redan fullbokad :-) Kanske nästa vecka? Kram V

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den här veckan är ju helt galet fullspäckad! Men vi satsar på nästa vecka! Box på tisdag?

   Radera
 2. Usch jag är efter med allt.. inte bara träningen..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vissa veckor känns det som att man springer bakom dagarna på något sätt...

   Radera